La productora i DJ KABLAM (akaKajsa Blom) és originària de Suècia, però el 2012 es va establir a Berlín, on es va donar a conèixer com una de les residents de les sonades festes Janus, al cosata d’artistes com M.E.S.H. i Lotic. Venint d’aquí, no és estrany que el seu estil es caracteritzi per l’experimentació més radical amb la música i amb totes les possibilitats que ofereix el club com a espai. DJ KABLAM confronta gèneres diversos per traçar punts de fuga constants: entrades i sortides en crues combinacions d’estructures que responen a uns paràmetres espacials més que temporals. És com si escrivís la partitura dels diferents sentiments que es generen en una pista de ball.

Blom arriba per primer cop a Barcelona i presentarà al MACBA el seu disc de debut, Confusia, el primer amb obra pròpia i que ella mateixa descriu com «una espiral del caos intern, l’extern i l’absolut. Un canal, una via de redempció».

https://soundcloud.com/ka-blam

La tercera edició de Lorem Ipsum continua furgant en les esquerdes i els replecs de la música i l’univers lúdic, intencionalment articulats des de la geo- i la biopolítica dels cossos i els gestos. Des d’on parlem? Qui parla? Potser ens allunyarem de l’amable estranyesa amb què operàvem en les convocatòries anteriors i aquesta vegada l’articularem políticament: escoltarem noves veus femenines, abraçarem l’alteritat, (con)fondrem sensibilitats, temporalitats i geografies... Des de propostes que són (gairebé o del tot) ballables.
Dissabte MACBA gratuït gràcies a Uniqlo:
Sábados MACBA
Uniqlo
Foto: Fredrik Andersson Andersson

Programa

DISSABTE 13 DE JULIOL, a les 20.30 h
Lloc:
Capella MACBA
Entrada: Gratuïta gràcies a Uniqlo. Sense inscripció prèvia i fins a completar aforament

EntradesAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68