Josep M. Martí Font, periodista i activista cultural, ens proposa un recorregut personal per l'exposició Eulàlia Grau. Mai no he pintat àngels daurats.

Entre 1975 i 1977, Martí Font va ser el director de la Galeria G, on varen exposar artistes com Warhol, Miralda, Benet Rosell, Wolff Vostell, Nacho Criado o Jaume Xifra, entre altres, i també Eulàlia Grau que va presentar ... Inventemos también nosotros ... Posteriorment. Entre 1978 i 1979 va dirigir la Galeria Mec-Mec, més focalitzada cap a l'àmbit contracultural. Ha estat redactor en cap de Cultura del diari El Pais.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l’art contemporani d’una forma sorprenent i diferent. Tots els dissabtes fins les 21 h experimenta i gaudeix d’una visita diferent amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances acompanyades sempre d'una Moritz. Vine a descobrir també el nou espai lounge del Museu!

Amb el suport de:
Moritz

Programa

Dissabte 6 d'abril, a les 19 h
Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat

Exposició


Continguts relacionats

Àudios

Visita comentada de Teresa Grandas a "Eulàlia Grau. Mai no he pintat àngels daurats" per als Amics del MACBA
Macba es viu: Josep Maria Martí parla d'Eulàlia Grau
Son[i]a #175 Eulàlia Grau
04.04.2013
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske