L'inici del nou curs escolar està marcat per les Jornades adreçades al professorat de tots els nivells educatius, una trobada que es proposa amb l’objectiu de generar intercanvi d'experiències entre docents i espais de reflexió conjunta sobre temes d'actualitat.

Volem que aquest sigui un lloc de debat, d’encontre amb la comunitat educativa per parlar d'innovació a l'aula i d'art contemporani. Per això us convidem a participar a les dues grans Jornades d'Educació Artística que organitzem en col·laboració amb l'ICE de la UB i l'ICE de la UAB.

II Jornades de secundària i batxillerat

Programa

1a JORNADA: XXII TROBADA DE PLÀSTICA.
Educació artística, per a què?
15 de Novembre 2014
Organitzen: Seminari Permanent d’Educació Visual i Plàstica de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb el MACBA

L’educació va més enllà del sistema escolar: interroga i compromet tota la societat. La XXII Trobada de Plàstica, espai de referència i generador de reflexió sobre la situació actual i els reptes de futur, promou el debat i l’anàlisi amb aportacions realitzades des de totes les etapes i àmbits educatius.
En aquesta XXII Trobada es presentaran diferents ponències, que aniran a càrrec d’experts i docents.

Horari: de 8.30 a 19 h
Lloc: Auditori MACBA
Inscripcions i programaaquí

2a JORNADA: III TROBADA ART I ESCOLA
La incertesa dels processos artístics
17 de gener 2015
Organitzen: MACBA - ICE UAB. Equip de Treball Amb Sense. Art i Escola, en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona.

La Jornada està adreçada a tots els professionals de l’àmbit de l’educació, i pretén ser un espai obert al diàleg i a l ’intercanvi d’experiències pedagògiques. Alhora, volem oferir-vos l’oportunitat de reflexionar sobre la pròpia pràctica a les aules i als centres, i també de debatre sobre temes d’actualitat.
En aquesta III Trobada es presentaran diferents ponències, que aniran a càrrec d’experts i docents.

Horari: de 9.30 a 18 h
Lloc: Auditori MACBA
Inscripcions i programa:aquí

Per a més informació: 93 481 46 70 i educacio [at] macba [dot] cat