Diumenge 12 de febrer de 2023

Amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona, el diumenge dia 12 de febrer celebrem una jornada de portes obertes de 10 a 15 h.

Podràs visitar gratuïtament totes les exposicions en curs. Així mateix, a les 12 h, prèvia inscripció al web, pots participar de la visita comentada a l’exposició María Teresa Hincapié. Si aquest fos un principi d’infinit, a càrrec de pli-é collective.

Si ens visites de 10 a 14 h també podràs gaudir de la performance de María José Arjona: En silencio pero juntos, amb la col·laboració de Camilo Acosta, Marta Begué, Mamadou Diallo, Nicolás Poggi, Glòria Ros, Mauricio Sierra i Iver Zapata.

De 10 a 14:30 h, a la planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació, pots visitar l’espai de lectura i familiar de l’exposició Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. Un lloc per estar-t’hi, per relaxar-te, per compartir una estona. Un espai de joc d’infants, però també de lectura, d’aprenentatge i de distensió. Hi pots explorar les publicacions sobre obres i artistes de l’exposició, hi pots venir a llegir, a dialogar, a descansar o a estar-t’hi.

Et recomanem reservar anticipadament l’entrada gratuïta per gaudir de la jornada. Podràs seleccionar la franja horària i evitar esperes el dia de la visita.

Gaudeix d’aquesta jornada especial visitant el MACBA!

Vistes de l'exposició "Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica"

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.