28 i 29 de novembre de 2020

Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre celebrem els 25 anys amb un cap de setmana de portes obertes!

El 28 de novembre de 1995 el MACBA va obrir les portes per convertir-se en un espai de descobriment i experimentació en el qual desplegar noves formes de relació amb la història i amb l’art.

25 anys després, amb la il·lusió del primer dia, et convidem a un cap de setmana de portes obertes en el qual podràs visitar totes les exposicions: Fina Miralles. Soc totes les que he sigut; Tony Cokes. Música, text, política i Acció; Una història provisional dels 90 i Plaga, així com la mostra permanent Un segle breu: Col·lecció MACBA.

També podràs conèixer l’obra que, amb motiu de l’aniversari, s’instal·là a l’atri del museu, Enderroc, una nova incorporació a la col·lecció de l’artista Ignasi Aballí.

A més, no et perdis les propostes de la MACBA Store Laie i de MACBA Amics, i segueix-nos a les xarxes i la web per participar en totes les propostes que et fem durant l’aniversari. 

Et recomanem reservar anticipadament l’entrada gratuïta per gaudir de la jornada. Podràs seleccionar la franja horària i evitar esperes el dia de la visita.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

T’hi esperem! 

Portes obertes
La meva obra és el meu cos, el meu cos és la meva obra.
Helena Almeida