El ping-pong, també conegut com a tennis de taula, és un esport de pala que es disputa entre dos jugadors o dues parelles (dobles). Segons la Viquipèdia, el ping-pong és l’esport amb més practicants del món: quaranta milions de jugadors. D’altra banda, d’acord amb un estudi fet per la NASA, el ping-pong és l’esport més complicat que un ésser humà pot practicar. Barcelona disposa de més de cent taules de ping-pong repartides per parcs, jardins i solars de la ciutat. Rectangulars, la majoria blaves i amb una xarxa d’acer a prova de destrosses, les taules de ping-pong podrien ser protagonistes d’una postal de la ciutat.

El ping-pong que es juga als parcs i solars de Barcelona és també un element de producció de comunitat. Aquesta trobada proposa sumar-se a un d’aquests jocs de ping-pong. Les regles són simples: si guanyes, et quedes jugant; si perds, te’n vas, encara que ens agradarà que et quedis xerrant o mirant. Amb la col·laboració de Jan Monclús, artista.

Coordinat pel Comitè organitzador

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Foto: Aimar Arriola

Programa

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE, a les 12 h
Preu:
gratuit. Amb inscripció prèvia
Participants: il·limitat
Punt de trobada: Davant El Molino (carrer de Vila i Vilà, 99), a les 11.30 h.

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68