El ping-pong, també conegut com a tennis de taula, és un esport de pala que es disputa entre dos jugadors o dues parelles (dobles). Segons la Viquipèdia, el ping-pong és l’esport amb més practicants del món: quaranta milions de jugadors. D’altra banda, d’acord amb un estudi fet per la NASA, el ping-pong és l’esport més complicat que un ésser humà pot practicar. Barcelona disposa de més de cent taules de ping-pong repartides per parcs, jardins i solars de la ciutat. Rectangulars, la majoria blaves i amb una xarxa d’acer a prova de destrosses, les taules de ping-pong podrien ser protagonistes d’una postal de la ciutat.

El ping-pong que es juga als parcs i solars de Barcelona és també un element de producció de comunitat. Aquesta trobada proposa sumar-se a un d’aquests jocs de ping-pong. Les regles són simples: si guanyes, et quedes jugant; si perds, te’n vas, encara que ens agradarà que et quedis xerrant o mirant. Amb la col·laboració de Jan Monclús, artista.

Coordinat pel Comitè organitzador

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Foto: Aimar Arriola

Programa

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE, a les 12 h
Preu:
gratuit. Amb inscripció prèvia
Participants: il·limitat
Punt de trobada: Davant El Molino (carrer de Vila i Vilà, 99), a les 11.30 h.

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske