D’acord amb la seva línia estratègica d’aliances internacionals, Sampler Series presenta un projecte en col·laboració amb el Huddersfield Contemporary Music Festival (hcmf//), un dels festivals internacionals de referència especialitzat en música de nova creació. La proposta planteja un recorregut de música instrumental, electrònica i vocal al llarg de dos dies per diferents espais de la ciutat.

En el marc del MACBA es viu, presentem la soprano Irene Kurka amb un programa de música diversa i emocional que reflecteix les qualitats contemplatives de la pregària: el silenci, la consolació i la infinitat i la glòria de Déu.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Irene Kurka

Programa

DISSABTE 25 D'OCTUBRE, A LES 19 h

Lloc: La capella
Preu: 5 € (gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA).
Sense inscripció prèvia. Aforament limitat
Més informació a www.auditori.cat i el programa complet de "Sample Series".

- Antoine Beuger Vater Unser. Our Father in Heaven (2011), 5 min. Estrena nacional
- James Weeks. The World in Tune (2013), 8 min. Estrena nacional
- Sidney Corbett Gebet. Prayer (1999), 5 min. Estrena nacional
- Dante Boon. And/or (2013), 8 min. Estrena nacional
- Nikolaus Brass. 5 Benediktionen (2010), 14 min. Estrena nacional
- Eva-Maria Houben. a-men (2012), 7 min. Estrena nacional

Irene Kurka va estudiar cant a la Musikhochschule de Munic amb el professor Reri Grist, a la Meadows School of the Arts (SMU, Dallas) amb la professora Barbara Hill-Moore i a la University of British Columbia (Vancouver, Canadà) amb la professora Nancy Hermiston.

La polifacètica soprano ha rebut nombrosos guardons i beques d’estudi. Ha fet recitals i ha participat en òperes i oratoris per tot Alemanya, Europa i els Estats Units. En l’àmbit de la música contemporània, és una cantant molt sol·licitada pels compositors més prestigiosos del món. Eggert, Corbett, Weeks, Muntendorf, Frey, Kampe, Seither, Brass, Beuger i Pisaro, entre d’altres, han creat peces específiques perquè ella pogués enregistrar-les o interpretar-les en directe. Ha estrenat més de 130 obres. Des de l’any 2009, s’ha centrat gairebé exclusivament en el repertori per a veu sense acompanyament. Col·labora amb els grups instrumentals e-mex, notabu, musikFabrik, Klangkonzepte, Schlagquartett Köln, chronophonie, Kölner Vokalsolisten, La Tenerezza, socell 21 i SOPRAKKORDEON.

Una producció de Sampler Series de L’Auditori en el marc de hcmf// a Barcelona.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 46 81


Continguts relacionats

Vídeos