Visitem "Christian Marclay. Composicions" amb Serafín Álvarez, artista, investigador i docent.

Per Serafín Álvarez, Christian Marclay no és només una important referència contemporània de la música experimental i l’art sonor, de l’apropiacionisme i del collage; és també un pont que connecta pràctiques artístiques d’avantguarda, com les performances de Fluxus o els concerts de John Zorn, amb pràctiques populars contemporànies, com els mashups a Youtube o els remixes a Soundcloud.

En aquesta visita a l’exposició Composicions, Serafín Álvarez comentarà algunes idees pròpies del treball de Marclay en general, com ara encreuaments de llenguatges, salts de temps i materialitats, a través d’una selecció d’obres en particular.

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial. En el cas de l’exposició dedicada a Christian Marclay, el Parlem es transforma en un Interpretem per oferir una aproximació més adequada a la seva obra.

Dissabtes MACBA. Gratuït gràcies a Uniqlo
Dissabtes MACBA
Uniqlo
Christian Marclay, "Manga Scroll" (2010)

Programa

DISSABTE 13 D'ABRIL, a les 18 h
Lloc:
Segona planta del museu
Preu: Gratuït. Amb inscripció prèvia
Places exhaurides

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

 

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició