Els diumenges 11, 18 i 25 d’abril, 2 i 9 de maig de 2021

Cada vegada ens comuniquem més a través d’Internet, un ens eteri i misteriós, que viu en un núvol digital. Però, què és Internet? On dorm? De què s’alimenta? Contamina? És una patata? A partir de pràctiques que tenen a veure amb el dibuix, la il·lustració i la tipografia, i gràcies a la potència màgica de la nostra imaginació, intentarem buscar respostes a aquests interrogants.

Taller ideat per Irma Marco, artista. A càrrec de Marco Tondello, comissari i artista.

En aquests moments és complicat trobar-nos amb altres persones, però des del programa En família volem seguir proposant espais d’exploració artística en els quals puguem seguir imaginant-ne d’altres possibles. Tot adaptant-nos a les noves coordenades que dibuixen els protocols d’aquests temps de pandèmia, oferirem tallers bombolla per a un nucli de convivència de màxim 6 persones. Seran tallers de 45 minuts en els quals explorarem diversos espais del museu. Aquestes bombolles no estaran aïllades perquè les propostes sempre tindran present aquesta continuïtat entre les diverses famílies que vinguin als tallers. Encara que no ens puguem trobar físicament, deixarem pistes, recorreguts i senyals, i les bombolles aniran dibuixant tota una cartografia de l’anar fent plegades d’altres maneres.

Vive en las nubes de cables

Programa

Els diumenges 11, 18 i 25 d’abril, 2 i 9 de maig. Dues sessions: a les 11:00 h i les 12:0 h
Lloc:
 Edifici Meier.
Durada: 45 min.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Aforament limitat, es recomana reservar prèviament.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: macba [at] macba [dot] cat

macba [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 33 68