al

Talking Galleries és un congrés internacional per a galeristes i professionals del mercat de l'art, que es proposa a examinar els reptes als quals s'enfronta la comunitat artística.

El tema principal d'aquesta edició gira a l’entorn de la relació entre les galeries d'art, les seves audiències i les dinàmiques de treball que fan servir amb els seus artistes, altres agents i entre elles mateixes. Convidem els professionals del sector a presentar, compartir i debatre les seves idees i experiències amb els assistents al simposi. L’element més destacat d’aquest congrés és, precisament, aquest fòrum d’idees entre ponents i assistents a les taules rodones, presentacions, debats i tallers.

Dos dies intensos de debat que posen en relleu els punts de vista del galerista, agent essencial al mercat. Comissaris, col·leccionistes, crítics d'art i altres figures clau també compartiran les seves idees com a ponents.

El comitè d’experts de Talking Galleries està format per: Georgina Adam, editora adjunta de The Art Newspaper des de 2008 i corresponsal del Financial Times especialitzada en el mercat de l'art; Dorsey Waxter, codirectora de la galeria novaiorquesa Van Doren Waxter i actual presidenta de l'associació Art Dealers of America (ADAA); Christian Viveros-Fauné, escriptor, comissari i cofundador de VOLTA; Annamaria Molnar, galerista especialitzada en artistes emergents d'Europa de l'est i fundadora del programa internacional Budapest Contemporary; Moisés Pérez de Albéniz, galerista i membre del comitè d'ARCO; i Emilio Álvarez i Carlos Durán, galeristes i fundadors de LOOP Barcelona.

Talking Galleries

Programa

DILLUNS 29 I DIMARTS 30 DE SETEMBRE DE 2014

La informació pràctica relativa als preus i les dates d'inscripció es pot trobar a la pàgina web de talkingalleries

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
tel. 93 481 46 81