Ja fa dos cursos que el projecte Expressart. Museu portàtil està en marxa i han estat molts els mestres i els alumnes que han treballat amb ell arreu de Catalunya. En principi és un projecte adreçat a escolars d'educació infantil i primària, però al llarg d'aquests dos cursos mestres d'altres nivells educatius -des de l'escola bressol fins a batxillerat, passant per secundària- també l'han utilitzat.

És per això que organitzem unes primeres Jornades d'intercanvi d'experiències al voltant del projecte. Creiem que és interessant que siguin les persones que l'han desenvolupat les que expliquin a altres companys la seva experiència, les dificultats que han tingut, el tipus d'adaptacions que han hagut de fer, com l'han viscut tant ells com els seus alumnes, les satisfaccions que han experimentat, els aprenentatges que s'han produït, etc.

Volem que aquestes Jornades siguin un espai d'encontre entre professionals de tots els nivells educatius, ja que tenim la certesa que l'experiència pot enriquir tothom.


Programa

Dimecres 8 de juliol del 2009
10 h. Presentació del projecte Expressart. Museu portàtil
Tonina Cerdà i Marta Berrocal
Pausa
11.15 a 13.30 h. Experiències a educació primària, secundària i bressol
Elena Ramos - CEIP Pau Casals
Teresa López – IES Martí Dot
Ester Grau – Escola bressol Mestral
Debat

16 a 18 h. Experiències a batxillerat i educació infantil
Mamen Zaera - IES Pompeu Fabra
Loli Gil - CEIP Els Pinetons
Gemma Núñez - CEIP Els Pinetons
Mariona Solà - CEIP Milà i Fontanals
Debat