Dissabtes 20 i 27 de febrer, 6, 13, 20 i 27 de març de 2021

Sabies que les obres d’art estan vives? Quan som en un museu estem envoltades d’objectes que, en un primer moment, ens poden semblar estàtics, però aquests objectes artístics estan plens de moviments màgics i de diverses possibilitats de cossos. Farem un recorregut sensorial per l’exposició de Fina Miralles mentre explorem les seves obres com a referència per crear les nostres, que, durant un temps, formaran part del museu. Podem convertir el nostre cos en una obra d’art? Jugarem a transformar la nostra imatge i les nostres corporalitats per trobar les potencialitats d’allò que som o d’allò que podem arribar a ser.

A càrrec de Xavier Manubens, artista.

En aquests moments és complicat trobar-nos amb altres persones, però des del programa En família volem seguir proposant espais d’exploració artística en els quals puguem seguir imaginant-ne d’altres possibles. Tot adaptant-nos a les noves coordenades que dibuixen els protocols d’aquests temps de pandèmia, oferirem tallers bombolla per a un nucli de convivència de màxim 6 persones. Seran tallers de 45 minuts en els quals explorarem diversos espais del museu. Aquestes bombolles no estaran aïllades perquè les propostes sempre tindran present aquesta continuïtat entre les diverses famílies que vinguin als tallers. Encara que no ens puguem trobar físicament, deixarem pistes, recorreguts i senyals, i les bombolles aniran dibuixant tota una cartografia de l’anar fent plegades d’altres maneres.

Fina Miralles, El cos cobert de palla

Programa

Dissabtes 20 i 27 de febrer, i 6, 13, 20 i 27 de març de 2021. Dues sessions: a les 10:30 h i les 11:30 h
Lloc: Edifici Meier.
Durada: 45 min.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat.

Us suggerim que vingueu amb roba còmoda.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: educacio [at] macba [dot] cat

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13