Roma és el disc que Hidrogenesse va començar a compondre després de publicar Bestiola, cap al 2009. «La idea era fer un homenatge a les ruïnes i les restes arqueològiques, a totes les coses velles, i com més velles millor. Perquè com més duren les coses, més ens agraden. Enfront de tot el que és jove, nou o efímer, volíem reivindicar el que és vell, i demostrar que les antiguitats no han de ser necessàriament evocadores i solemnes; també poden ser entretingudes i molt divertides.»

El disc es va acabar a l’estiu de 2014, després de passar una setmana a la Reial Acadèmia d’Espanya a Roma. Allà se li va donar forma amb un piano, sense instruments electrònics. L’últim dia de la seva estada a l’Acadèmia, Hidrogenesse es va presentar en un recital en obert. Ara, gràcies al piano que tindrem al museu amb motiu del concurs Maria Canals, els hem convidat a repetir l’experiència al MACBA.

Activitat organitzada en col·laboració amb el Concurs Internacional de Piano Maria Canals de Barcelona: www.mariacanals.cat.

Més informació:
http://www.austrohungaro.com/hidrogenesse/roma/.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Hidrogenesse: recital de Roma. Foto: Alicia Aguilera

Programa

DISSABTE 27 DE FEBRER DE 2016, 19 H
Lloc: Atri del MACBA.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68