Aquest dia Habitació 1418 es sumarà a les activitats proposades pel Festival B-Anime. Per encetar aquesta primera edició del B-Anime, els roomers d’Habitació 1418 i l’organització crearan sinèrgies per donar al festival l’essència de l’#Habitació1418.

A partir de trobades amb experts de l’anime i gairebé com si fos un viatge llampec a les profunditats del Japó, l’Habitació es submergeix en aquest calidoscopi o univers d’animació habitat per Luffy, Kakashi, Ryuk i els altres protagonistes. Tallers i trobades oberts a tothom per entendre, aprendre i viure l’anime!

El Festival B-Anime està organitzat per MAGOEXPERIENCE i MAGOPRODUCTION, en col·laboració amb el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i Habitació 1418. Compta amb el suport del Consolat del Japó a Barcelona, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Televisió de Catalunya (TV3), la Japan Foundation de Madrid. Amb la col.laboració de Selecta Visión, la Facultat Blanquerna de Barcelona, de Filmoteca de Catalunya, Salón del Manga de Barcelona, Brigada SOS, Recetas Japonesas, Espai Daruma i Casa Asia entre d´altres.

Habitanime

Programa

DISSABTE 10 D'OCTUBRE DE 2015, DE 17 A 21 H
Lloc: Planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació MACBA.