Curs escolar 2021 - 2022

El divendres 27 de maig a les 18:30 h fem una presentació dels últims treballs que han realitzat els joves durant aquests últims mesos. Aquest any s’han aproximat de manera orgànica al vídeo com a llenguatge i com a format on desenvolupar diferents propostes. En una primera fase, van seleccionar una cançó i van buscar les relacions de la lletra i la música amb les obres que podien veure en el museu. En els últims treballs, han experimentat amb les possibilitats del llenguatge audiovisual per compartir les seves mirades i la seva reflexió al voltant de conceptes com la mort/eternitat, romanç, amistat i guerra, i han pensat el mode en què poden ser presentats aquests vídeos.

És un espai de llibertat expressiva, treball de col·laboració i trobada amb altres adolescents a partir dels 12 anys. El grup busca noves maneres d’imaginar i habitar el museu per entrar-hi en relació des de l’acció, la pràctica, el cos i la conversa. A través de l’intercanvi d’idees, afectes i experiències, obre un diàleg i una escolta entre la vida dels joves, la pràctica artística contemporània i el museu.

La proposta l’acompanyen artistes que, mitjançant la seva pròpia pràctica i el coneixement del context artístic de la ciutat, recullen i vinculen els interessos del grup amb diverses pràctiques, així com amb visites a exposicions i activitats del museu. Es tracta d’iniciar un camí obert al procés creatiu i a la perplexitat i la incertesa que ens provoca la pràctica artística. És una proposta que demana compromís i atenció sense estar renyida amb el lleure.

Informació pràctica:
 • Dates: a partir del 8 d'octubre del 2021
 • Dirigit a: joves a partir de 12 anys
 • Horari: els divendres, de 18:00 a 19:30 h
 • Preu: gratuït

  Participant

  Las Ácaras
  En col·laboració amb
  Espai 12@16
  Imatge dissenyada per l'activitat de Grup de joves

  Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.