Quan penseu en una revetlla, quina és la primera cosa que us ve al cap? L'arribada de l'estiu, la festa, la música, la ballaruga... A la comissió de festes de MACBA en família ho tenim clar: una gran revetlla és una festa especial que demana la col·laboració de LA GENT! Gent amb ganes d'estar junts, de compartir una celebració, d'arremangar-se i de contagiar-se l'entusiasme necessari perquè aquesta iniciativa es pugui fer realitat. Us volem convidar a un esdeveniment molt especial: la GRAN REVETLLA, una trobada on podreu compartir amb tots els artistes que al llarg de l’any han participat en el programa familiar els seus desitjos de fer plegats aquest encontre col·lectiu de comiat de la temporada..

COMISSIÓ DE FESTES (ARTISTES PARTICIPANTS):
A l'Antoni Hervàs li agrada convertir els espais en escenaris on passen coses, on hi ha històries misterioses per descobrir i on els protagonistes som tots nosaltres. Durant el sarau no el perdeu de vista, perquè potser té la clau que ens permetrà reconstruir la història de la nostra revetlla.

A l'Ariadna Parreu li agrada capgirar el que normalment entenem com a autèntic o real. Ho fa generant situacions irracionals i esbojarrades en què l'experimentació amb els materials pren el protagonisme. Prepareu-vos perquè, amb ella, qualsevol material es podrà convertir en un artefacte activador per a la nostra revetlla.

A Experimentem amb l'Art els agrada jugar amb els espais del museu i que tothom s’hi senti protagonista. Connectar-nos, barrejar-nos serà important per fer créixer les propostes i l'entusiasme durant l'estona de revetlla que compartim plegats.

El Jordi Ferreiro és artista, educador i col·leccionista professional de confeti. A més de tot això, el Jordi és especialista en malifetes als museus d'art contemporani i té moltes ganes d'organitzar-ne una de bona –o potser més d’una– el dia de la revetlla. I vosaltres?

Les Sueques són la Blanca, la Tuixén, la Raquel i el Pau. Els agrada embolicar la troca, connectar amb la gent i fer que tothom mogui el cos al ritme de la música. Que quina mena de música? Doncs cançons que combinen el postpunk, el krautrock, el pop i el rock de garatge. Amb elles i el seu MOVIMENT enfilarem plegats la part final de la revetlla.

La Marta Galán es mou en àmbits i projectes on les arts escèniques i performatives ens ensenyen a aprendre. De la seva mà, el cos, l'espai i l'acció articularan processos de creació col·lectiva que sostindran la nostra revetlla.


Programa

DISSABTE, 10 DE JUNY DE 2017, D'11 A 14 h
Lloc:
Atri del museu
Preu: Entrada gratuïta
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Entrar en un museu és una cosa que comença a casa, en un avió, en un tuit
Mark Wigley