Aquesta trobada porta la presència d’un barceloní multifacètic, curiós, inquiet, erudit i apassionat. Marçal Gifra és un emprenedor consolidat, assessor de diverses institucions internacionals, consultor i investigador de tendències socials, orador i docent universitari. Entossudit a pensar altres mons possibles fora de la terra, mira d’acostar l’espai a la terra. De maneres poc convencionals, Gifra desafia l’horitzó de l’imaginable i el previsible, i s’esforça a trobar aquelles petites coses que puguin tenir un impacte positiu en la vida de les persones.

En aquesta trobada viatjarem de la mà de les previsions que Gifra ens donarà a través d’una sèrie de dades, estadístiques i progressions de futur. Ens enfrontarem al repte de veure futur en un context de catàstrofes i crisis global.

Coordinat per Vatiu Nicolás Koralsky

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: cortesía de Marçal Gifra

Programa

DILLUNS 11 DE MARÇ, a les 18.30 h
Participants:
30
Lloc: MACBA, Aula Zero
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
M’agrada pensar que, a l’obra, l’artista no és res més que un material d’un altre tipus, que coopera amb la resta de materials.
Robert Rauschenberg