Existeix el ritme visual? Què és? Qui o com es marca? Podem crear el nostre propi ritme visual?

En aquest taller, el fotògraf Toni Mengual ens aporta una visió social de l'actualitat tractant el ritme des de la composició fotogràfica. Mengual ha preparat un taller per aprendre a ser conscients del ritme visual entre les fotografies i crear el nostre propi ritme mitjançant la tècnica del collage. Un taller on reflexionarem, debatrem i després realitzarem les nostres pròpies construccions visuals. Així anirem desenvolupant un pensament més crític respecte als milers d’imatges diàries a les quals estem exposats.

Taller a càrrec de Toni Mengual

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: Tallerista

Programa

DISSABTE 24 DE FEBRER DE 2018, DE 17 A 21h
Lloc:
Aula Zero

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13