A Flying Pigs emprenem un viatge al voltant de la catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d’esforç i renúncia que fa inevitable el sacrifici d’emocions. Aquestes emocions provenen de paràmetres passats que ens aferren a qui érem ahir i que ens bloquegen dins una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per assolir lliurement la forma desitjada.

Els llocs que inspiren la vitalitat de l’obra sorgeixen de referents folklòrics, sagrats i artístics de l’imaginari col·lectiu, com ara festes populars, concerts o discoteques, reunions familiars, festivitats religioses, tradicions com la matança del porc mallorquina o obres d’art com la Capella Sixtina. El cant i la dansa sempre han estat presents en contextos socials i culturals diferents, fent de miralls que activen el trànsit entre interior i exterior, on carn i esperit experimenten en viu el coneixement sensual i intangible propi d’una nova transformació, que és l’essència de qualsevol acte de creació.

Segons l’experiència individual, a Flying Pigs aquests referents es juxtaposen de manera onírica i permeten l’emanació de noves imatges. Així es crea un joc de transferències poètiques d’imatges, sons i conceptes que s’uneixen per desembocar en l’acte catàrtic d’entregar al públic un esclat emocional.

Direcció i coreografia: Eulàlia Bergadà Serra
Intèrprets: Aloma Ruiz, Anna Hierro, Eulàlia Bergadà, Carlos Gallardo, Ferran Echegaray, Javier Cárcel, Ariadna Montfort
Composició musical: Aloma Ruiz, Carlos Gallardo, Ferran Echegaray i Javier Cárcel
Dramatúrgia: Tanya Beyeler
Escenografia i vestuari: Joana Martí
Il·luminació: Ganecha Gil

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Flying Pigs

Programa

DISSABTE 2 DE MAIG DE 2015, 19 H
Lloc: sala d’exposició del Convent dels Àngels.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Continguts relacionats

Vídeos

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer