El 23 de març, el MACBA acull FLIC Creació, el format del festival en què convidem les famílies a viure en primera persona els processos creatius dels artistes que ens acompanyen en l’àmbit del còmic, el text i l’audiovisual, amb el tema de «paisatges literaris».

La novena edició del FLIC Festival, que té lloc a Barcelona del 2 al 23 de març, proposa experiències literàries, creació amb artistes, arts escèniques, cinema i molta literatura.
+ info

Flic Creació

Programa

DISSABTE 23 DE MARÇ, de 10.30 h a 13.30 h i de 15.30 h a 18.30 h
Creació amb artistes per a nens i nenes de 8 a 12 anys
Preu: 7 €. Compra de entrades a flicfestival.com.

Creació amb Anna Dot (Paraula)
L’abecedari és com una col·lecció de sons i lletres que tots compartim. Quan parlem o escrivim, combinem les peces d’aquesta col·lecció i... Tatxan! En surt alguna cosa. Alguns museus també tenen col·leccions. No pas de lletres i sons, sinó d’obres fetes per artistes. Quines històries descobriríem, si n’agaféssim unes quantes i les combinéssim?

Creació amb Andrea Ganuza (Còmic)
El còmic és tant una qüestió d’escriptura com de dibuix, però la màgia comença quan juguem a combinar-los. Mitjançant exercicis senzills, explorarem les possibilitats d’aquesta alquímia, jugarem amb el ritme i la narrativa i combatrem en família els complexos derivats del dibuix acadèmicament correcte.

Creació amb Pere Ginard (Audiovisual)
Sense parpelleig no existeix la sensació de moviment. Entre un parpelleig i un altre les coses es mouen. Els quadres es mouen. El museu es mou... O potser som nosaltres els que ens movem? O tot alhora?

IMPORTANT! Els nens/es assistents han d’anar sempre acompanyats d’un adult

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68