Un dissabte al mes, de gener a juny del 2021

Flatus Vocis parteix de la pràctica artística de Laia Estruch, i s’inspira en un encreuament de les pràctiques performàtiques del cos i de la poesia oral experimental. Convida els participants –adults i infants– a esdevenir, al seu ritme i al seu gust, agents d’una performance i d’una acció vocal col·lectiva.

«Desfés-te del cos en veu, fes-te un cos de paraules, ara; no, quan vulguis, no t’ho mano, ni t’ho dic, agafa allò o allò altre, usa-ho com vulguis, fins que no en sàpigues més, i aleshores torna-hi, usa-ho en mi, posa-hi l’orella, un tros de budell, o tot el braç, o la galta, deixa passar-hi l’aire, o un ull, succiona la llum, deixa-ho, deixa-ho aquí, la meva boca retallada en cercle, hi ha baba, bababam, torna-hi.»

Prenent la veu com a material lúdic, escultòric i relacional, Flatus Vocis proposa una exploració tan singular com col·lectiva: en el nostre cos, en el cos dels altres, en el cos de les paraules, dels objectes i de l’espai. Dins i fora, hostes i convidats, intocables i enllaçats, muts i cridaners, alhora i a deshora, formarem una sola veu amb tantes com sigui possible, sense adonar-nos-en, sense saber-ho i sense voler-ho.

A càrrec de Laia Estruch, artista.

 

Informació pràctica: 
  • Dates: De gener a juny del 2021 

  • Dirigit a: Taller familiar per a infants amb autismes 

  • Horari: Un dissabte al mes

  • Durada de l'activitat: 1 h

  • Preu per grup/classe: Gratuït. Amb inscripció prèvia

Més informació a educacio [at] macba [dot] cat o bé al tel. 93 412 14 13.

 


 

ET POT INTERESSAR

 

Flatus vocis. Foto: Anna Fàbrega

 

El MACBA i l’autisme

Un «lloc» on fer-se preguntes i temptar accions

Saber-ne més →

Gràcies al suport de
Logo Repsol
Foto: Anna Fàbrega