8, 15 i 16 de febrer

El Festival SÂLMON< arriba a la vuitena edició com un esdeveniment orgànic que promou la trobada entre artistes, públic i professionals. S’hi presenta una programació intensa, de formats diversos, a càrrec de creadors tant locals com internacionals que operen en el marc de les residències artístiques, i que es construeix i evoluciona sobre els treballs i la creativitat de les edicions anteriors.

En aquesta edició, el MACBA torna a col·laborar amb el festival amb una proposta en tres formats pensada conjuntament, que tindrà lloc a les sales del museu en diàleg amb les obres de l’exposició Charlotte Posenenske: Work in Progress.

Dissabte MACBA gratuït gràcies a Uniqlo:

Dissabtes MACBA
LifeWear Uniqlo
100 cosas que hacer hoy mejor que ver esta performance, Paloma Calle. 

Programa

Activitat
"No idea". Foto: Carmelo Salazar

Non Show Work in Minimal Ground

El coreògraf i ballarí canari ha explorat intensament els límits de la dansa des de diversos experiments físics amb els quals ha desbordat el marc escènic. En aquesta ocasió, Salazar entrarà en diàleg amb l’obra de Posenenske, la seva variabilitat i la crítica social que planteja.

Activitat
To Dance in the Age of No-Future

Presentació del llibre To Dance in the Age of No-Future

Aquest llibre proposa una reflexió entorn de la dansa experimental contemporània vinculada al camp semàntic del terme «destitució». Seguint la pista de les corporalitats dissidents que ha generat la tradició històrica de la dansa els últims cinquanta anys, el llibre planteja, des d’una perspectiva estètica, filosòfica i sociopolítica, la possibilitat d’una dansa separada de l’esquema neoliberal que regeix l’esperit emprenedor i la producció de subjectivitat.

Activitat
100 cosas que hacer hoy mejor que ver esta performance, Paloma Calle.

 100 cosas que hacer hoy mejor que ver esta performance

Presentació de la peça, fruit de la seva residencia prèvia al MACBA  

La proposta de Paloma Calle es pot considerar una «exhumació» de la performance 100 cosas que hacer hoy mejor que ver la Noche en Blanco, que va tenir lloc a la galeria Espacio Menosuno la primera Nit en Blanc celebrada a Madrid, el 2008. Es tracta d’una peça realitzada en col·laboració amb un artista local –en aquest cas Xavier Manubens– que utilitza l’humor, l’estranyament, la ironia i, de vegades, la col·laboració del públic.

macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició