al
La 21a edició del Festival LEM de músiques experimentals, organitzat per l’Associació Gràcia Territori Sonor i que es perllongarà durant tot el mes d’octubre, oferirà dues sessions al MACBA.
Festival LEM 2016 ©studiowalter

Programa

DIVENDRES 14 I 21 D'OCTUBRE, A LES 22 h
Lloc: Auditori Meier

Divendres 14 d’octubre, 22 h
Quiet Motors. Concert de Pierre Bastien i la seva orquestra mecànica, Mecanium. Mag, científic boig, poeta de la mecànica i un dels creadors experimentals més influents, impregnat de dadà i de futurisme, Bastien és autor d’una música hipnòtica i sensual. Ha treballat amb Robert Wyatt, Aphex Twin i Pascal Comelade, entre d’altres.

Divendres 21 d'octubre, 22 h. Doble concert
Alfredo Costa Monteiro (Portugal) i Cantenac Dagar (França)
Una doble vetllada per apropar-nos a mètodes d’exploració sonora que, parafrasejant Llorenç Barber, «proposen l’ús catastròfic de les més innòcues tecnologies». D’una banda, el poeta visual i artista sonor Alfredo Costa Monteiro (Cremaster, I treni inerti, Crater) presentarà un treball sonor de nova creació i, de l’altra, Cantenac Dagar, el projecte del músic, poeta i artista visual Aymerich Hainaux amb l’instrumentista Stéphane Barascud, demostraran com es pot capturar l’energia del rock amb els instruments i dispositius més inesperats.

macba [at] macba [dot] cat i tel. 93 481 33 68


Continguts relacionats

Àudios

Son[i]a #116. Kenneth Goldsmith
16.12.2010