Divendres 21 i 28 de febrer, i 6 de març de 2020

Festa Starter Pack és un punt de trobada que s’obrirà durant tres divendres. La idea principal del projecte és generar un espai d’oci, intercanvi d’idees, afectes i experiències on posar en valor la creativitat personal i grupal, el pensament crític i la capacitat de les participants per organitzar-se de manera autònoma.

 

A cada sessió es desplegaran una sèrie d’activitats que giraran entorn d'un format diferent (música, gràfic, cos,...) per reflexionar i generar contingut sobre els conceptes d’identitat i privilegi.

 

L’objectiu final del projecte serà l’organització d’una festa que es celebrarà a la darrera sessió, on poder compartir i exposar els materials generats durant les trobades anteriors: cartells, fanzine, audiovisuals, cançons, etc. Aquests abordaran el reconeixement i el respecte de diferents identitats socials i culturals, la seva interseccionalitat i l'anàlisi dels privilegis que resulten d'afavorir sistemàticament o estructuralment determinades realitats.

 

La principal motivació del projecte és la creació d'un espai segur i amb una finalitat pedagògica i experimental, amb capacitat d’articular-se en funció dels interessos de les participants.

 

Starter Pack és un espai educatiu i experimental que vol posar sobre la taula idees, afectes i veus heterogènies. Treballar amb la curiositat, l'entusiasme i les inquietuds compartides a través d'un procés cuidat i obert a la improvisació. En formen part Sergio Dahdouh Cabia, Gala Gabaldón, Marcos Gómez Baker i Alverd Gual-Cibeira.

 

Projecte seleccionat en la modalitat d’educació de la convocatòria Art Jove 2019 i realitzat en col·laboració amb Sala d'Art Jove de la Generalitat de Catalunya i ACVIC Centre d’Arts Contemporànies. Compta amb un procés de tutoria realitzat per Fito Conesa.

Organitza:

Sala d'Art Jove
Agència Catalana de la Joventut
Festa Starter Pack

Per inscriure-us, cal enviar un correu electrònic a festastarterpack [at] gmail [dot] com o contactar amb el compte d'Instagram @festastarterpack.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.