Sampler Series presenta dins del programa MACBA ES VIU un doble concert amb el percussionista Luis Tabuenca i el guitarrista Ferran Fages.

El percussionista, compositor i improvisador Luis Tabuenca (Saragossa, 1980) interpreta Solos, una recopilació de quatre solos per a percussió. Tres estan inspirats en gravats de la sèrie Caprichos del pintor aragonès Francisco de Goya; el quart és una reflexió sobre la memòria. Un dels solos per a percussió més representatius del segle XX, escrit per Vinko Gobokar, completa el programa.

El guitarrista, compositor i improvisador Ferran Fages estrena Detunning Series for Guitar, una sèrie de peces per a guitarra elèctrica i ones sinusoïdals. L’obra, pensada per a un sol intèrpret i plantejada a partir de canvis d’afinació de l’instrument, genera diverses situacions sonores a partir del fenomen acústic dels batecs: la interferència entre dos tons amb freqüències lleugerament diferents.
Més informació: www.auditori.cat, samplerseries.blogspot.com.es i info [at] auditori [dot] cat.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Sampler Series

Programa

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE DE 2016, 19 h
Lloc: Atri del museu
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske