El Forat de la Vergonya és el nom que rep la plaça del barri de la Ribera on hi passen l’estona joves, gossos, nens, famílies del barri, quinquis i nous pijos, en fi, tot quisqui. A l’hort de la plaça hi conviuen, de vegades prou bé, de vegades no tant, les famílies que en tenen cura i els seus altres usuaris, adolescents marroquins sense papers per als qui l’hort és un oasi on poden sopar o fins i tot passar-hi la nit. Són orfes entre països que no els volen de tornada o no els volen mantenir. El que és passat al CCCB, és present al Forat.

Quedem a les portes del CCCB i anirem junts a l’Hortet del Forat de la Vergonya (carrer dels Metges, 23) a una trobada amb José Carlos Bouso, psicofarmacòleg especialitzat en cures amazòniques, que ens introduirà en l’ús de les plantes amazòniques, especialment de l’ayahuasca. Portarem l’energia de la lectura del tarot del CCCB a l’hort, durem a terme un ritual xamànic i visionarem una possible sanació energètica de l’Hortet.

Coordinat per Christina Schultz

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Christina Schultz

Programa

DIMECRES 27 DE MARÇ, a les 18:30 h
Participants:
12
Lloc: CCCB, patio exterior, carrer de Montalegre, 5, El Raval
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia
Places exhaurides.

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
L’essència del fragment i del mòdul té un ressò profund en el meu treball.
Pep Agut