Una llibreria esdevé un espai per a la endevinació. Els i les consultants es reuneixen amb el mèdium perquè unes ratlles, triades de les pàgines d’un llibre a l’atzar, vibrin i deixin caure una resposta imprecisa. Una frase que incomoda. Una resposta que sempre és oberta. Endevinacions que defugen la divinitat i projecten salts inquietants entre el que es demana i el que es considera com a resposta.

Vatiu Nicolás Koralsky és un gran aficionat de la llibromància. Entestat a aclarir el seu futur i el d’aquelles persones angoixades, impacients i curioses, pot transformar un llibre en una eina de predicció. Durant l’activitat s’abordaran consultes sobre amor, treball, família, salut, diners, entre tantes altres coses.

Coordinat per Vatiu Nicolás Koralsky

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Foto: Vatiu Nicolás Koralsky

Programa

DILLUNS 18 DE MARÇ, a les 19 h
Participants:
20
Lloc: es notificarà a les persones inscrites
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia
Places exhaurides.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68