al

Assessorament permanent al professorat

L'equip de programes educatius del MACBA ofereix assessorament al llarg del curs acadèmic. Qualsevol dubte o consulta pel que fa a l'ús o al desenvolupament d'aquests projectes els podeu adreçar a educacio [at] macba [dot] cat o al 93 412 14 13. A més, us recomanem que visiteu l'apartat d'educació de la nostra web perquè l'anem actualitzant al llarg del curs amb informacions rellevants relacionades amb les exposicions.

Visites guiades diàries i gratuïtes

El MACBA ofereix una programació permanent de visites guiades durant la setmana i també els caps de setmana.

Els professors hi poden assistir gratuïtament per conèixer l'exposició abans de començar a treballar amb els seus alumnes.

Presentacions i sessions de formació

Tant el MACBA com els diferents Serveis Educatius / Centres de Recursos Pedagògics organitzaran presentacions i sessions de formació dels projectes al llarg del curs escolar que permetin al professorat conèixer i adequar els projectes educatius del MACBA a les circumstàncies específiques de l'aula i de l'escola. Aquestes presentacions i sessions de formació tenen com a objectiu introduir l'art contemporani com una eina més dins el context de l'escola.

Per conèixer-ne la planificació, podeu adreçar-vos al MACBA (93 412 14 13 o a educacio [at] macba [dot] cat) o bé al vostre SE/CRP.

Facilitats i recursos

Programa

Activitats adreçades a professorat de tots els nivells educatius.
Telèfon d’atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13
educacio [at] macba [dot] cat
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer