al

El projecte ExpressArt. Museu portàtil  modifica el seu plantejament i es manté a disposició de les escoles com un recurs permanent per agafar en préstec (en els diferents Centre de Recursos Pedagògics de Catalunya) amb l'objectiu de proporcionar eines per treballar a l'aula qüestions i temàtiques diverses, com ara la relació que s'estableix entre l'art contemporani i la ciutat, entre la ciutat i els museus, o entre les històries i les cultures del joc.

En la seva nova etapa el projecte es desvincula de la visita al museu, tot i que manté la possibilitat de conèixer i experimentar amb certes metodologies i tècniques artístiques a través d'una selecció d'obres i autors que formen part del fons de la Col·lecció MACBA.
ExpressArt continua vinculat al context escolar, però dona un ampli marge perquè cada grup pugui desenvolupar el seu propi centre d'interès o projecte transversal al voltant de l'art contemporani. Com a recurs que és, trobareu un dossier de treball actualitzat a la nostra web.

Amb el suport de:
Fundación Daniel y Nina Carasso
Expressart. Museu portàtil

Programa

SETEMBRE DE 2019 A JUNY DE 2020
Préstec gratuït al Servei Educatiu o Centre de Recursos Pedagògics que tingueu més proper. El préstec es fa per un període d'un mes prorrogable segons la demanda.
Activitat per a infantil, primària, secundaria i educació especial.

Descarrega't el dossier de l'Expressart aquí.

Educació
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 412 14 13