«Perquè no es pot ser lliure sense poder exhibir la pròpia llibertat.»
Hannah Arendt

Un museu és un espai obert al públic on es conserven i s’exposen objectes i informacions amb un valor cultural que recull algun aspecte de l’existència humana i del seu entorn. És inquietant constatar la demanda d’art en viu de les institucions museístiques, com si el cos orgànic o l’existència mateixa fossin un valor digne de custodiar.

Organitzada a través d’un dispositiu sonor, aquesta Exposició temporal vol aventurar-se en una exposició total de la fisicitat a través d'un moviment que sorgeix en el present, buscant i exhumant sense pretext un impuls veritable, per crear un ecosistema on les accions individuals es troben i s’enfronten en interdependència amb el seu entorn i amb el cos col·lectiu.

Amb el suport de:
Moritz
Exposició temporal

Programa

DISSABTE 26 D'ABRIL A LES 19 h

Tanya Beyeler (Lugano, 1980) ha cursat estudis d’art dramàtic, direcció, dramatúrgia i humanitats, però també s’ha interessat per altres disciplines com la música i la dansa contemporània. La seva activitat artística se centra en la creació contemporània i la investigació de formes possibles en les arts en viu. Des de 2009 integra, amb Pablo Gisbert, la companyia El Conde de Torrefiel, que realitza vídeos, accions i peces escèniques amb una estètica en la qual cohabiten la composició coreogràfica, la literatura i les arts visuals. És col·laboradora habitual de la companyia de dansa La Veronal del coreògraf Marcos Morau.

Ballarins:
Daniel Fernández
Jesús Aragón.
Raquel Klein
Ana Barroso
Marta Regueira
Fanette Pons
Eulalia Barguedà
Daniela D`Acosta
Blanca Tolsá
Eneritz Zebeiro
Karolina Rychlik

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81

Continguts relacionats

Vídeos