Els workshops són un espai compartit amb artistes on el professorat pot adquirir coneixements i recursos d’aplicació directa a l’aula.

Aquests tallers pretenen proporcionar eines per treballar amb l’alumnat, generar continguts que puguin aplicar-se en contextos reals d’aprenentatge i viure processos creatius de la mà de convidats professionals.
L’objectiu és transformar conceptes vinculats al llenguatge contemporani en formes pràctiques de transferència a l’aula.

© Laia Estruch

Programa

DIMECRES 09 DE MARÇ DE 2016, de 18 a 21 h
Lloc: MACBA Els personatges no emmascarats s’han retirat a una banda i reciten

A càrrec de Laia Estruch

Aquest taller s’inscriu en el marc de la performance. S’hi articulen estratègies per fer audibles, a través de la veu, continguts textuals o gràfics procedents d’arxius per crear-ne de nous, a partir de la composició de partitures i l’enregistrament del so que es genera a l’hora d’oralitzar-los.

A l’aula es realitza el pas d’un arxiu en silenci a un arxiu sonor, a través de dos conceptes: la partitura i la veu. Es donarà vida a una selecció de manuscrits del Fons Joan Brossa dins l’Arxiu del MACBA i es crearan unes partitures que ens ajudaran a fer sonar i fer audibles les paraules de Joan Brossa avui, a través de les anotacions i les veus dels participants.

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio [at] macba [dot] cat