Dissabte 15 de maig de 2021

T’imagines un lloc on poder escoltar com creixen les fulles a la primavera i el brunzit dels insectes tropicals? Un lloc per tombar-se a la fresca i contemplar la Via Làctia i més enllà? L’Atri del MACBA es convertirà en un espai ric i canviant en què se’ns aniran apareixent petits paisatges i microclimes inesperats a través del despertar sensorial i de la imaginació. Ballarem i compartirem els nostres moviments i la seva emoció en un espai que també es mou. Prepararem els cossos i la veu amb una DJ molt moderna que ens acompanyarà amb les seves vibracions ondulants i construirem juntes un nou lloc per celebrar tot allò que ens uneix, en què cridarem: «Tenim un cos i estem disposades a utilitzar-lo!».

A càrrec de Bea Fernández i Xavi Manubens, artistes.

Degut a les restriccions actuals, l’aforament estarà controlat i per tant és indispensable reservar plaça amb antelació en un dels dos torns, el de les 11 o el de les 12 del matí. Les inscripcions són per grups de convivència.

Els microclimes vibratoris

macba [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 33 68

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer