A càrrec d’Ismael Palacín, director de la Fundació, i Ismael Peña-López, director d’Innovació Oberta, entre d’altres

El món està canviant i amb ell l’educació. El nostre país està ple d’exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes, professionals amb idees creatives que reinventen l’educació. Ets un d’ells? Sabem que ets un motor del canvi. Vine a compartir, inspirar-te i aprendre noves solucions i iniciatives d’altres persones com tu. Junts podem anar més lluny i amb les millors pràctiques i tendències d’avui crear l’EDUCACIÓ DEMÀ!

La Fundació Jaume Bofill et convida a l’acte de presentació del nou projecte EDUCACIÓ DEMÀ, que desenvoluparà tres grans reptes:

Mapa «Qui és qui»: un mapa de la innovació educativa del país que vol connectar el talent de tots els actors educatius pel canvi. Consultant-lo esbrinaràs qui està fent què, què et pot aportar i en què hi pots contribuir. És indiferent que siguis una persona, una entitat o una empresa, o que proposis una metodologia, una eina o un projecte. Parla’ns de tu! Coneix qui està desenvolupant idees i experiències pioneres, i connecta el teu talent amb el dels altres exploradors educatius. Presenta’t i dibuixa amb nosaltres el mapa de la innovació!

Seminaris «Camp base»: en aquests espais et presentarem innovacions educatives agrupades per tendències de canvi. Coneixeràs els protagonistes d’aquests canvis i el que fan per millorar l’educació. Podràs valorar per tu mateix què podries arribar a fer a partir de les seves experiències i avaluar el potencial de noves idees. T'atreveixes a imaginar el futur de l’educació? Quins seran els seus reptes principals? De quina manera podràs afrontar-los? Participa i contribueix a fer-ho possible. Vine a dir-hi la teva!

Tallers «Edulab»: vols passar a l’acció? Sabem que ets una persona amb idees diferents i amb ganes de compartir-les. Vine a explicar-nos què saps fer i desenvolupa el teu projecte amb altres que ho estan fent. A l’espai de workshop podràs aportar dubtes i preguntes, coneixements i experiències prèvies, desenvolupar solucions i resoldre reptes educatius amb altres desenvolupadors. Participa al nostre laboratori i crea noves solucions de manera col·laborativa!

Auditori MACBA

Programa

DIMARTS 29 DE SETEMBRE, A LES 18 H
Lloc: Auditori Meier.

- Benvinguda a càrrec d’Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

- Presentació del projecte EDUCACIÓ DEMÀ a càrrec d’Ismael Peña-López, director d’Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.

- Presentació de les principals tendències que impactaran en el futur de l’educació a Catalunya i que marcaran la programació del «Camp base» i de l’«Edulab», a càrrec de membres del comitè científic del projecte.

- Espai de networking posterior per a la posada en comú i l’intercanvi d’idees.