El projecte Educació Demà vol estimular l’esperit de transformació educativa a Catalunya a través del reconeixement als emprenedors educatius i a les seves iniciatives. L’objectiu és crear una comunitat de persones conscients de la importància de la innovació en l’educació, encuriosides per conèixer les últimes tendències i projectes educatius, inclinades a contactar amb altres persones del sector, interessades a transferir i sistematitzar experiències per liderar el canvi educatiu i per promoure transformacions educatives reals.

Es crearà el mapa de la innovació educativa de Catalunya Qui és Qui; es reflexionarà sobre les principals tendències educatives gràcies als seminaris Camp Base; s’exploraran solucions als reptes educatius gràcies als tallers Edulab, i es detectaran i analitzaran experiències innovadores.
El programa Educació Demà consta de dos seminaris: Camp Base (Auditori Meier) i Edulab (Auditori Convent dels Àngels), que es fan amb una setmana de diferència. Se’n realitzen tres o quatre a l’any, que es van programant sobre la marxa. Les sessions tant del Camp Base com d’Edulab s’aniran comunicant a mesura que els organitzadors de la Fundació Jaume Bofill confirmin les dates amb els ponents.

Activitat organitzada en col·laboració amb la Fundació Jaume Bofill.

Auditori MACBA

Programa

DIMARTS 14 DE FEBRER, A LES 18 h
Camp base: Més enllà de l'aprenentatge mòbil
Lloc: Auditori Meier

DIMARTS 21 DE FEBRER, A LES 18 h
Edulab: laboratori d’idees mòbils
Lloc: Atri del museu