El MACBA està compromès amb el foment de la cultura i entén que l’accessibilitat és un dret fonamental de les persones. Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, oferim una visita en llengua de signes a l’exposició Miserachs Barcelona i una visita adaptada a persones amb discapacitat visual a la mostra actual de la Col·lecció MACBA, Desitjos i necessitats, que compta tant amb cartel·les en braille com amb làmines tàctils.

Us convidem a visitar l’espai d’interpretació «Apropa’t a la Col·lecció amb els Sentits». En aquesta sala, el visitant utilitza el tacte, l’oïda i l’olfacte per acostar-se a recreacions de fragments d’obres que ha preparat l’equip de Conservació i Restauració del Museu.
El MACBA disposa de rampes, ascensors que comuniquen les diverses plantes, lavabos adaptats i un bucle magnètic a la recepció del Museu. També posem al servei del públic dues cadires de rodes i lents monoculars en préstec.

Gràcies a la inclusió del concepte d’accessibilitat en les dinàmiques i programes expositius del Museu, s’amplia el nombre de persones que poden gaudir de l’experiència artística i treure el màxim profit de la visita.

Accessibilitat

Programa

DIJOUS 3 DE DESEMBRE DE 2015, DE 17.30 A 19 h
Lloc: Sales del Museu planta 0
Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio [at] macba [dot] cat