Aquest dissabte aprendrem una dinàmica que l’escriptora activista valeria flores practica en els seus tallers. Seguint un mateix fil conductor, treballarem amb diferents accions que ens faran transitar des de la performance a l’escriptura, jugant amb la nostra subjectivitat i alterant-la.

En aquest taller durem a terme una experiència col·lectiva, amb pràctiques d'escriptura que alterin, qüestionin i posin en dubte les maneres habituals d’expressar-nos, disposant un espai-temps per a l'experimentació com a exercici d'excitació temporal i cognitiva.

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Desaprender ritmos. Foto: Alba Rihe

Programa

DISSABTE 9 DE JUNY DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Espai Taller
Activitat gratuïta
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13