Els dijous, d'octubre del 2021 a juny del 2022

Aquest és un espai de trobada i autoformació per compartir coneixements i experiències al voltant de la cuina, i reflexionar sobre el context de crisi alimentària que vivim. El final de les energies fòssils, l’esgotament dels recursos, el canvi climàtic, la sobirania alimentària, el model actual de conreu i consum, i l’impacte de la crisi sanitària en les nostres vides s’aborden des de la reflexió, la paciència i la lentitud, perquè l’emergència i la crisi reclamen precisament aturar-se, canviar de ritme i trobar alternatives que ens permetin imaginar un altre futur possible.

Mitjançant l’intercanvi de sabers entre els participants es desplega un coneixement col·lectiu i sense jerarquies. Les respostes a què volem aprendre i què volem ensenyar articulen el contingut de les sessions. Des del present, i abordant els reptes de futur, es revisa la tradició per trobar què s’adapta a cada context i què es manté; en definitiva, aprofitem la saviesa que conté el fons de cada recepta. Per això el hackeig i l’experimentació formen part d’aquesta pràctica.

A càrrec de Marina Monsonís, artista, amb l’acompanyament de Yolanda Nicolás, coordinadora de Programes Públics.

Informació pràctica:
  • Dirigit a: proposta intergeneracional
  • Horari: els dijous, d’11:00 a 14:00 h
  • Durada: 3 h
  • Preu: gratuït

Participant

Marina Monsonís
Amb la col·laboració de
Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
Aquesta activitat forma part d'Education from Below, un projecte amb el suport del programa Europa Creativa de la Unió Europea
logo- def- cofinanciado por el programa Europa Creativa de la Unión Europea

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.