Activitat posposada fins a nou avís

11 h

Espai La Cuina

Gratuït

La Cuina és un espai de trobada obert a la participació de tothom, especialment a persones i organitzacions que vulguin compartir els seus coneixements i experiències entorn de la cuina. És un espai per reflexionar, des del saber i la parla que possibiliten les mans laborioses, sobre la sobirania alimentària, la fi de les energies fòssils –i l’extrema dependència del petroli del model alimentari actual–, el canvi climàtic i l’esgotament dels recursos.

Cuinar i tastar receptes, parlar de productes de temporada, ingredients oblidats o cuina d’aprofitament i compartir receptes d’arreu adaptades a d’altres tradicions, ingredients i sabers, ens ha permès també imaginar un futur on els models actuals de cultiu i consum alimentari són insostenibles. Per això, la propera edició de La Cuina abordarà reptes com la posada en pràctica d’una cuina solar, la construcció del nostre propi hort d’herbes aromàtiques, o la creació d’un viver d’espirulina i de cucs, la proteïna del futur.

A càrrec de Marina Monsonís, artista. Proposta intergeneracional.

Foto: Lili Marsans

Programa

CADA DIJOUS, d'11 a 14 h
Lloc: Espai La Cuina
Preu: Gratuït
Places exhaurides

► Per formar part del grup, cal sol·licitar-ho per escrit a: programespublics [at] macba [dot] cat.
► Durant el curs i d'acord amb les vacances de Nadal i Setmana Santa s'obriran més períodes d'inscripció.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68. 

L’or no s’associa amb la brutícia. I l’or, com els diamants, és un material exalçat. Té un grau d’abstracció tal que et situa –si el fas servir artísticament– en un nivell encara més elevat.
James Lee Byars