Activitat posposada fins a nou avís

La Cuina és un espai de trobada obert a la participació de tothom, especialment a persones i organitzacions que vulguin compartir els seus coneixements i experiències entorn de la cuina. És un espai per reflexionar, des del saber i la parla que possibiliten les mans laborioses, sobre la sobirania alimentària, la fi de les energies fòssils –i l’extrema dependència del petroli del model alimentari actual–, el canvi climàtic i l’esgotament dels recursos.

Cuinar i tastar receptes, parlar de productes de temporada, ingredients oblidats o cuina d’aprofitament i compartir receptes d’arreu adaptades a d’altres tradicions, ingredients i sabers, ens ha permès també imaginar un futur on els models actuals de cultiu i consum alimentari són insostenibles. Per això, la propera edició de La Cuina abordarà reptes com la posada en pràctica d’una cuina solar, la construcció del nostre propi hort d’herbes aromàtiques, o la creació d’un viver d’espirulina i de cucs, la proteïna del futur.

A càrrec de Marina Monsonís, artista. Proposta intergeneracional.

 


La Cuina a casa

A La Cuina, ara en la distància, cada setmana seguirem compartint receptes i reflexions entorn d’una taula.

Veure les receptes

Foto: Lili Marsans

Programa

CADA DIJOUS, d'11 a 14 h
Lloc: Espai La Cuina
Preu: Gratuït
Places exhaurides

► Per formar part del grup, cal sol·licitar-ho per escrit a: programespublics [at] macba [dot] cat.
► Durant el curs i d'acord amb les vacances de Nadal i Setmana Santa s'obriran més períodes d'inscripció.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68. 

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer