Els dies 7, 14, 21, 28, 29 i 31 de març, i 1 d'abril de 2021

Caminem pel museu mentre observem. Hi veiem aigua dibuixada. Pensem en les seves propietats, parlem de com apareixen en la nostra quotidianitat. Com la percebem? De cop i volta, som aigua, llisquem per una canonada rovellada, sortim per una aixeta i caiem dins d’un recipient; fa molt de fred i ens solidifiquem en forma de tortuga.

Què són les coses? De què estan fetes? Com les percebem al llarg del temps i l’espai? Com es transformen? Inspirades en la materialitat d’allò que ens envolta, aglutinant ingredients i accions escultòriques, ens impregnem de noves possibilitats de coneixement, aquelles que s’obren des del punt de vista dels objectes.

A càrrec de Marina Rubio, artista.

En aquests moments és complicat trobar-nos amb altres persones, però des del programa En família volem seguir proposant espais d’exploració artística en els quals puguem seguir imaginant-ne d’altres possibles. Tot adaptant-nos a les noves coordenades que dibuixen els protocols d’aquests temps de pandèmia, oferirem tallers bombolla per a un nucli de convivència de màxim 6 persones. Seran tallers de 45 minuts en els quals explorarem diversos espais del museu. Aquestes bombolles no estaran aïllades perquè les propostes sempre tindran present aquesta continuïtat entre les diverses famílies que vinguin als tallers. Encara que no ens puguem trobar físicament, deixarem pistes, recorreguts i senyals, i les bombolles aniran dibuixant tota una cartografia de l’anar fent plegades d’altres maneres.

Les meravelles de la indústria. Descripció de les principals indústries modernes, per Louis Figuier.

Programa

Diumenges 21 i 28 de febrer, i 7, 14, 21 i 28 de març de 2021. Setmana Santa: 29 i 31 de març i 1 d'abril de 2021. Dues sessions: a les 11:00 h i les 12:00 h
Lloc:
 Edifici Meier.
Durada: 45 min.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Aforament limitat, s'aconsella reservar prèviament.

Us suggerim que vingueu amb roba còmoda.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: macba [at] macba [dot] cat

macba [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 33 68