27, 29, 30 i 31 de desembre del 2021 i 3, 5 i 7 de gener del 2022

Quan perdem les formes, el que volem dir és que ha canviat el cos que tenim. Podem jugar a perdre les formes i, llavors, hi haurà alguna cosa del nostre comportament i la nostra aparença que estarem modificant. Decorar-nos és una altra manera de perdre les nostres formes i de descobrir-ne d’altres que poden ser molt sorprenents.

En aquest taller farem un recorregut sensible a través del cos i la transformació de la nostra imatge per trobar altres potencialitats d’allò que som. Viatjarem juntes a través de la pràctica de la performance mentre descobrim quins cossos i quines formes volem construir, i com podem fer-ho explorant les possibilitats d’aventura dins d’un museu.

A càrrec de Symphony of the Seas.

Symphony of the Seas és artista, coreògrafa i performer establerta a Barcelona. El seu treball es mou entre el site-specific, la instal·lació i la dansa, i posa el focus en els processos de transició entre dues coses i l’impacte que tenen en la realitat. Se situa en un fer-trans, travessant i desplaçant qüestions per produir nous espais de relació on allò incert esdevé una coreografia. També està interessada a produir metodologies i formats que desafiïn les lògiques habituals de producció.

Comportar-se

Programa

27, 29, 30 i 31 de desembre del 2021 i 3, 5 i 7 de gener del 2022. A les 11:00 h.
Lloc:
Edifici Meier.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2 € per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Aforament limitat, es recomana reservar prèviament.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.