Curs escolar 2020 - 2021

Els dijous i els divendres a les 10 h 

80€ per grup/classe

¿És viu el museu? ¿Com podem saber si el museu respira? Potser, si provem d’apropar-hi l’orella, podrem identificar-ne l’alè o sentir com en batega el cor.

Aquest és el punt de partida d’un recorregut singular pels espais del MACBA. Volem potenciar l’exploració sensorial per relacionar-nos-hi amb tot el cos i la veu. Ho farem amb artistes que treballen el moviment i el so, i identificarem les formes i el so dels espais per prendre consciència de les peculiaritats de l’edifici. Ens fixarem en les seves formes geomètriques per adonar-nos dels ritmes i tons diferents que hi podem descobrir, amb una actitud d’escolta que ens permetrà descobrir, per exemple, que hi ha sons lliures que cauen de dalt a baix com una cascada. 

L’activitat proposa una aproximació vivencial al museu, on l’edifici i les obres es converteixen en una gran partitura que pot sonar i ser ballada.

A càrrec d’Àngela Peris, ballarina, coreògrafa i educadora, i Jorge Horno, artista plàstic, coreògraf i educador.

 

Informació pràctica: 
  • Dates: Curs escolar

  • Dirigit a: Primària (de P4 a 2n)

  • Horari: Els dijous i els divendres, a les 10 h 

  • Durada de l'activitat: 90 min

  • Preu per grup/classe: 80 €

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.

Amb el suport de
EduCaixa
Com sona un museu? Foto: Anna Fàbrega
Tot i que les meves escultures contenen idees sobre processos de desenvolupament psicològic i emocional, de fet no són sinó exploracions físiques del pensament, el sentiment, la comunicació i la relació.
Karla Black