Céline Gillain és una artista resident a Brussel·les que experimenta en el camp de la performance audiovisual. En el seu treball compon i recompon les rígides estructures de la cançó pop mentre traça relats plens d’humor negre i històries de sci-fi feminista. Com Nina Poser va dir d’ella a Resident Advisor, la seva especialitat consisteix a «estripar els elements de la cançó pop, desfer-se’n de la majoria i recombinar el que quedi des de perspectives inusuals: una percussió que ressona per aquí, un intent de melodia per allà i una veu inquietant que dona coherència a tot el conjunt».

Després de debutar amb un set polzades en el segell de pop mutant Lexi Disques, el desembre de 2018 va publicar Bad Woman, el seu LP de debut, amb Drama, un subsegell d’Antinote Records.

https://soundcloud.com/celinegillain

La tercera edició de Lorem Ipsum continua furgant en les esquerdes i els replecs de la música i l’univers lúdic, intencionalment articulats des de la geo- i la biopolítica dels cossos i els gestos. Des d’on parlem? Qui parla? Potser ens allunyarem de l’amable estranyesa amb què operàvem en les convocatòries anteriors i aquesta vegada l’articularem políticament: escoltarem noves veus femenines, abraçarem l’alteritat, (con)fondrem sensibilitats, temporalitats i geografies... Des de propostes que són (gairebé o del tot) ballables.
Céline Gillian

Programa

DIJOUS 4 DE JULIOL, a les 20.30 h
Lloc:
Auditori Meier
Preu: 5€. Amb inscripció prèvia.

EntradesAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68