Cascando és una peça radiofònica per a música i veu en la qual tres personatges situen l'oïdor davant els mecanismes essencials de la ràdio. Un és el regidor (L'Oeuverer), que condueix l'acció davant la taula de mescles en l'espai neutre de l'estudi; un altre és la veu (La Voix) que ens arriba d'un lloc desconegut i que tal vegada pot tractar-se del subconscient o dels pensaments del regidor. El tercer personatge és la música. D'aquesta manera paraula i música, al costat del silenci, s'empren aquí com a elements expressius bàsics del llenguatge radiofònic (i en extensió artístic), i que en aquesta obra se sobreposen o juxtaposen sense arribar a dialogar.

Text: Samuel Beckett
Veu: Joshua R. McCarey
Música: Dietrich Buxtehude
Enregistrament de veu i edició: Carlos Gómez
Producció: FABRA i COATS_Centre d'Art Contemporani (Barcelona, 2012) en el marc de la mostra "Això no és una exposició d'art, tampoc", comissariada per David G. Torres.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l’art contemporani d’una forma sorprenent i diferent. Tots els dissabtes fins les 21 h experimenta i gaudeix d’una visita diferent amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances acompanyades sempre d'una Moritz. Vine a descobrir també el nou espai lounge del Museu!
JOAN MOREY (Mallorca, 1972). Llicenciat i DEA en Belles Arts per la Universitat de Barcelona; com a artista explora principalment el llenguatge de la performance i el seu enregistrament, del qual sorgeix una multiplicitat d'obres derivades.

Cascando. Variacions per a una altra peça dramàtica

Programa

Dissabte 23 de febrer, a les 19 h
Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

CASCANDO Variacions per a una altra peça dramàtica
07.08.2013
Sempre s’arriba a quelcom que no es pot pintar.
Dieter Roth