En aquesta novena edició del festival, la ciència i la tecnologia més innovadores sortiran al carrer de la mà dels investigadors, científics, ciutadans, artistes, creadors, estudiants i emprenedors. Barcelona es convertirà en un gran laboratori ciutadà per experimentar, construir, conèixer i gaudir amb un programa d’accions i activitats per a totes les edats i públics.

Un dels projectes destacats d’aquest festival és el que portarà a terme Public Lab, una comunitat amb base a Nova York que investiga sobre temàtiques ciutadanes. Desenvolupa tècniques Do It Yourself (DIY) de baix cost per canviar la manera en què la gent veu el món i aposta per projectes col.laboratius. Ha realitzat accions de cartografia aèria en indrets tan diversos com Rio de Janeiro, Jerusalem o Londres.

En el cas de Barcelona, ens volem plantejar: Com i quan ocupem l’espai públic? En col·laboració amb la Fundació Tot Raval, Public Lab i diferents actors del barri cartografiaran des del cel diferents places del Raval a diverses hores del dia. Petits globus carregats amb càmeres i altres eines digitals cosiran uns mapes que permetran captar el batec del Raval. Dins la programació MACBA ES VIU de dissabte 25 d’abril, desplegarem els mapes a l’Atri del Museu, farem públics els resultats, els discutirem i si véns ens ajudaràs a completar-los.

Activitat organitzada per NOVUM, Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació.
Amb la col·laboració de Public Lab

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Cartografia aèria de la Plaça dels Àngels

Programa

DISSABTE 25 D'ABRIL DE 2015, 19 H
Lloc:Atri del Museu.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Continguts relacionats

Vídeos