HABITACIÓ 1418 surt novament del seu espai habitual per celebrar que ja ha fet un any. El carnestoltes és l’excusa perfecta per mostrar, a manera de ball de màscares, el treball que hem fet als tallers. #events #actuacions #drama #dj’s #roomers #teenagers. Festa d’aniversari i de celebració del carnestoltes al vestíbul del CCCB.

El tàndem artístic format per Constanza Brncic i Albert Tola, Tarantana, proposa aquest taller de teatre i dansa on els nostres “roomers”, juntament amb els alumnes de l’Institut Consell de Cent, crearan una peça artística al mateix ritme que avança la sessió.
Utilitzarem els materials gestuals, textuals i temàtics que vagin sorgint de manera espontània i natural. Després, es donarà cos i forma als resultats amb les indicacions coreogràfiques i de direcció dels responsables del taller. Una celebració performativa del cos, el moviment i aquest “jugar a ser un altre” que tant ens agrada el dia del senyor Carnestoltes i la senyora Quaresma.

Una experiència de dansa i interpretació en viu. Creació en estat pur, excusa perfecta per mostrar, a manera de ball de màscares, el treball que hem fet als tallers (7 i 14 de febrer): #events #actuacions #drama #dj’s #roomers #teenagers. HABITACIÓ 1418 surt novament del seu espai habitual per celebrar que ja ha fet un any.

Carnestoltes. Once upon a time

Programa

DISSABTES 21 DE FEBRER DE 2015, DE 17 A 21 h
Lloc: Auditori Convent dels Àngels

17.30 h Arribada dels “romers” i dels alumnes de l’IES Consell de Cent

18 h a 18.30 h Once upon a Time

Pausa

19 h Carnival Print, a càrrec de 2ndfunniestthing
Taller d’estampació amb ceres o plastidecors, especial “Carnival Edition”. Per aprendre a dominar a fons aquesta tècnica d’estampació casolana amb resultats similars a la serigrafia tradicional, però sense necessitat de tanta infraestructura. Repassarem diversos trucs per aconseguir diferents acabats i treballarem amb plantilles amb missatges i formes carnavalesques que et deixaran amb la boca oberta. Canvi de papers esbojarrat! Porta una peça i carnavalitza’t!

20 h Marev DJ Set

Nosaltres també comptem amb els nostres DJ residents. En aquest cas, el duo artístic Marev (compost pels roomers Marc GAson i Eva Chamosa) s’encarregaran de tancar aquesta tarda en què l’HABITACIÓ es transforma, es disfressa i celebra que ja ha passat, ràpid i intens... el nostre primer any!