«Trobo que hi ha una bellesa imprevisible en la no-intenció. Abans d’arribar-hi passo per la meva complexa diversitat. Busco un lloc lluny de la individualitat, però molt a prop de l’ens. Desapareix el fonament de la comparació i del judici. Aleshores, ÉS. Simplement i delicadament.»

Breu assaig sobre el no-res no aspira a ser una peça escènica definida. És un estudi sobre la pràctica d’estar en escena, la presència del moment i l’actuació des d’un lloc altament receptiu. Iris Heitzinger invita el seu públic a veure l’intèrpret quan s’exposa sense cap intenció o construcció, treballant només amb el que hi ha en aquell moment, observant-se a si mateixa i obrint aquest procés a l’espectador.

Idea, creació i interpretació: Iris Heitzinger
Una producció de Miss Luiss Twisted 2011. Estrena en el festival IMPULS [D], Teatre SAT! Sant Andreu, Barcelona.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Breu assaig sobre el No-res

Programa

DISSABTE 14 DE FEBRER DE 2015, A LES 19 h
Lloc: atri del Museu

Iris Heitzinger
Estudia a la universitat privada Anton Bruckner (Linz) i continua la seva formació al Regne Unit, Holanda, Bèlgica i Finlàndia. Des d’aleshores ha col·laborat com a intèrpret freelance amb diversos artistes i companyies, com Guillermo Weickert (Espanya), Cia. Senza Tempo (Espanya), Jeremy Wade (Estats Units), Ted Stoffer (Bèlgica), Vincent Dance Theatre (Regne Unit), H2Dance (Suècia, Noruega), Cie. Laroque (Àustria) o Cia. Lanònima Imperial (Espanya). A part del seu treball com a intèrpret, Heitzinger imparteix classes i tallers de dansa contemporània, improvisació i treball en parella a Àustria, Japó, Polònia, el Canadà i el Regne Unit. Des del 2007 desplega el seu treball com a creadora col·laborant amb altres artistes: Blackbox (2010) amb el guinea pig collective (gpigs.com), L_ENTES (2012) amb Natalia Jiménez (flavors.me/l_entes); Trinity (2013) amb Oscar Sol etc. Els treballs individuals els fa amb el nom de Miss Luiss Twisted (missluisstwisted.gpigs.com).

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Vídeos

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer