«Trobo que hi ha una bellesa imprevisible en la no-intenció. Abans d’arribar-hi passo per la meva complexa diversitat. Busco un lloc lluny de la individualitat, però molt a prop de l’ens. Desapareix el fonament de la comparació i del judici. Aleshores, ÉS. Simplement i delicadament.»

Breu assaig sobre el no-res no aspira a ser una peça escènica definida. És un estudi sobre la pràctica d’estar en escena, la presència del moment i l’actuació des d’un lloc altament receptiu. Iris Heitzinger invita el seu públic a veure l’intèrpret quan s’exposa sense cap intenció o construcció, treballant només amb el que hi ha en aquell moment, observant-se a si mateixa i obrint aquest procés a l’espectador.

Idea, creació i interpretació: Iris Heitzinger
Una producció de Miss Luiss Twisted 2011. Estrena en el festival IMPULS [D], Teatre SAT! Sant Andreu, Barcelona.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Breu assaig sobre el No-res

Programa

DISSABTE 14 DE FEBRER DE 2015, A LES 19 h
Lloc: atri del Museu

Iris Heitzinger
Estudia a la universitat privada Anton Bruckner (Linz) i continua la seva formació al Regne Unit, Holanda, Bèlgica i Finlàndia. Des d’aleshores ha col·laborat com a intèrpret freelance amb diversos artistes i companyies, com Guillermo Weickert (Espanya), Cia. Senza Tempo (Espanya), Jeremy Wade (Estats Units), Ted Stoffer (Bèlgica), Vincent Dance Theatre (Regne Unit), H2Dance (Suècia, Noruega), Cie. Laroque (Àustria) o Cia. Lanònima Imperial (Espanya). A part del seu treball com a intèrpret, Heitzinger imparteix classes i tallers de dansa contemporània, improvisació i treball en parella a Àustria, Japó, Polònia, el Canadà i el Regne Unit. Des del 2007 desplega el seu treball com a creadora col·laborant amb altres artistes: Blackbox (2010) amb el guinea pig collective (gpigs.com), L_ENTES (2012) amb Natalia Jiménez; Trinity (2013) amb Oscar Sol etc. Els treballs individuals els fa amb el nom de Miss Luiss Twisted.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Continguts relacionats

Vídeos