Les biblioteques vivents són una dinàmica creada per l’Associació ACATHI per donar a conèixer les històries de les persones del col·lectiu de la dissidència sexual que arriben a Barcelona com a immigrants, refugiades o asilades. Són trobades on algunes d’aquestes persones expliquen la seva pròpia experiència amb la finalitat de desmuntar estereotips i prejudicis entre els qui escolten. Els relats de les persones-llibres de les biblioteques vivents i les memòries de les trobades configuren un arxiu oral que s’activa en cada nova reunió.

Aquesta trobada convida a formar part d’una d’aquestes biblioteques vivents i a compartir les històries de les persones que arriben en aquesta ciutat des d’altres llocs del món.

Coordinat per Julieta Obiols

Centre Cívic Convent de sant Agustí

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Foto: Aimar Arriola

Programa

DIMARTS 5 DE MARÇ
Participants:
sense límit
Lloc de trobada:
- 18.30 h Glorieta de la Transsexual Sònia, Parc de la Ciutadella
- 19 h Centre Cívic Convent de sant Agustí. Entrada per Plaça de l’Acadèmia s/n
Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68