Cada dissabte, del 10 d'abril al 8 de maig de 2021

Farem petites pràctiques de dansa i somàtiques que augmentin les nostres sensibilitats corporals i ens ajudin a produir una relació amb el nostre entorn. Entrenarem per poder habitar les percepcions, sensacions i activacions d’altres cossos, objectes, espais, obres, dins del nostre propi cos; bellugant i remenant, descobrirem les nostres múltiples capacitats d’estar en moviment.

A càrrec d’Anabella Pareja Robinson, ballarina, coreògrafa i pop marí.

En aquests moments és complicat trobar-nos amb altres persones, però des del programa En família volem seguir proposant espais d’exploració artística en els quals puguem seguir imaginant-ne d’altres possibles. Tot adaptant-nos a les noves coordenades que dibuixen els protocols d’aquests temps de pandèmia, oferirem tallers bombolla per a un nucli de convivència de màxim 6 persones. Seran tallers de 45 minuts en els quals explorarem diversos espais del museu. Aquestes bombolles no estaran aïllades perquè les propostes sempre tindran present aquesta continuïtat entre les diverses famílies que vinguin als tallers. Encara que no ens puguem trobar físicament, deixarem pistes, recorreguts i senyals, i les bombolles aniran dibuixant tota una cartografia de l’anar fent plegades d’altres maneres.

Anabella Pareja Robinson (Mèxic) és artista, ballarina i coreògrafa. Pensa les seves pràctiques artístiques en relació amb allò no humà i indaga en imaginaris de diverses disciplines per nodrir els seus moviments. Les investigacions que duu a terme s’emmarquen en l’àmbit de les arts vives i l’escriptura. Actualment treballa en una investigació en la qual col·labora amb l’aigua, titulada Water my Dances, Water my Thinking, que, de moment, ha donat peu a escriure un fanzín, Pacífico. Prácticas y reflexiones para sanar con el agua, creat amb el suport de PAOS GDL i PAC SITAC 2020, tots dos a Mèxic. Col·labora amb el coreògraf Quim Bigas en la investigació que fa dins del programa Dancing Museums (2018-2021), en el qual participen el Mercat de les Flors i la Fundació Joan Miró. La seva formació està directament relacionada amb la pràctica; des del 2007 ha creat diverses peces, de manera individual i conjunta amb el Colectivo AM, un col·lectiu de coreògrafs amb seu a la Ciutat de Mèxic.

Activitat Pulpeando

Programa

Cada dissabte, del 10 d'abril al 8 de maig de 2021. Dues sessions: a les 10:30 h i les 11:30 h
Lloc:
 Edifici Meier.
Durada: 45 min.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Aforament limitat, es recomana reservar prèviament.

Tallers bombolla per a un nucli de convivència de màxim 6 persones.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: macba [at] macba [dot] cat

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 33 68