al

BccN Barcelona Creative Commons Film Festival és el primer festival del món d'obres amb la llicència Creative Commons, que permet més flexibilitat per potenciar la distribució de cinema a la xarxa, i que facilita que els autors es trobin amb els seus públics.

La tercera edició d'aquest festival se celebrarà del 10 al 13 de maig al MACBA. Documentals, curtmetratges i llargmetratges d'arreu del món formen part de la programació d'un festival que aquest any compta com a disciplina invitada amb la música, que serà protagonista destacada de les activitats paral·leles.

BccN Barcelona Creative Commons Film Festival és també un lloc de trobada i reflexió en què s'intercanvien coneixements i experiències. Els quatre dies dedicats a divulgar una cultura més lliure s'inicien amb una interessant taula rodona sobre finançament i distribució de les obres en el marc de Creative Commons.

Amb la premissa "copia el festival", el BccN 2012 del MACBA donarà el tret de sortida d'un esdeveniment que recorrerà el món a través de les seves "còpies" durant tot l'any.

Organitzat per BccN.

Cinema i música Creative Commons a la nova edició de BccN 2012

Programa

Del 10 al 13 de maig, de 17 a 22 h
Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat