al

El BccN Barcelona Creative Commons Film Festival és el primer festival del món d’obres sota llicència Creative Commons, que permet una major flexibilitat per potenciar la distribució del cinema en xarxa i facilita que els autors es trobin amb el seu públic.

La cinquena edició d’aquest festival tindrà lloc del 6 al 8 de juny al MACBA. Documentals, curtmetratges i llargmetratges d’arreu del món formen part de la programació d’un festival que aquest any es dedica especialment a la innovació en l’exhibició i en el qual destaquen activitats paral·leles com la taula rodona o la sessió de live-cinema.

Aquest festival és, alhora, un lloc de trobada i reflexió en el qual s’intercanvien coneixements i experiències. Els directors de les pel·lícules explicaran els seus projectes als assistents, que podran participar en l’obra de forma física i col·lectiva i donar continuïtat al seu treball de forma online.

Sota la premissa «copia el festival», el BccN 2014 del MACBA donarà el tret de sortida a un esdeveniment que recorrerà el món a través dels festivals «copia» de la xarxa CCworld.

La programació es pot consultar a http://www.bccn.cc/

Organitzat per BccN.

BccN 2014

Programa

6, 7 I 8 DE JUNY, DE 17 A 22 h

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 79 25